Skip to content

Op zaterdag 6 juli 2024 vindt Deltaplan De Vecht plaats. Een mooie, sportieve dag om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Ook vanuit Living With Hope doet een team mee.

Het team van Living With Hope gaat de uitdaging aan om 50 kilometer te fietsen om geld in te zamelen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Daarmee zet het LWH-team zich in voor baanbrekend onderzoek naar een betere overleving bij alvleesklierkanker. Een hoopvolle strijd, met steeds meer instrumenten en manieren om de ziekte beter te behandelen.

Doe ook mee of sponsor het team van Living With Hope.

Deltaplan De Vecht

Tijdens Deltaplan De Vecht op 6 juli komen we samen in actie tegen alvleesklierkanker. Patiënten, naasten, nabestaanden, maar ook artsen en onderzoekers.

We starten en eindigen bij Buitenplaats Doornburgh (Maarssen). Dat alleen al is een reden om mee te doen. Een verborgen parel aan de Vecht, met terras bij het eerste moderne klooster van Nederland. Een plek om te genieten van een lunch of een lekker drankje en waar je na afloop heerlijk kunt relaxen. Er is die dag ook volop gelegenheid om in contact te komen met het patiëntenplatform Living With Hope.

Je kunt deze dag wandelen, fietsen of hardlopen in je eigen tempo. Kies een afstand die bij je past, samen met je vrienden, familie of partner.

  • Wandelen of hardlopen: 5, 10 of 20 kilometer.
  • Fietsen: 25, 50 of 100 kilometer (op welke fiets je maar wilt).

Meer informatie over routes en programma vind je op de website van Deltaplan Alvleesklierkanker. Daar kun je je ook aanmelden.

Back To Top