Ga naar hoofdinhoud

Op zaterdag 29 oktober 2022 vindt de Deltaplan Challenge Ameland plaats. Ook vanuit Living With Hope doet een team mee.

Frank Köhler, Miranda van Kuik en Joost Hemker gaan de uitdaging aan om 25 kilometer te wandelen om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Daarmee zetten zij zich in voor baanbrekend onderzoek naar een betere overleving bij alvleesklierkanker.

Wil je met het LWH-team meewandelen en/of hen steunen met een donatie? Laat het hen weten.

Deltaplan Challenge

Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen, onderzoekers: iedereen kan meedoen aan de Deltaplan Challenge Ameland. Samen wandelen, hardlopen of fietsen we om geld op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Daarmee wil het Deltaplan wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Ieder gaat de challenge aan die hij of zij aan kan!
Er zijn verkorte routes van 2,5, 5 en 10 kilometer uitgezet, naast de reguliere 25 en 50 kilometer. Deze kun je wandelend of hardlopend afleggen, maar ook per (elektrische) fiets of tandem. Bij deze challenge kun je ook een afstand van 100 kilometer fietsen.

De Challenge sluiten we gezamenlijk af met een bijzonder akoestisch optreden van de band Van Dik Hout. Zij staan binnenkort in een uitverkocht Paradiso. Maar als ambassadeur van het Deltaplan, verzorgen ze een speciaal optreden voor alle deelnemers en betrokkenen. Bekijk hier hun video-oproep.

Back To Top