Skip to content

De nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling gaat over leefstijl bij kanker. Dit is een gezamenlijk onderzoek door NFK en kankerpatiëntenorganisaties, waaronder Living With Hope. Deze peiling geeft inzichten in de ervaringen van mensen met kanker en hun manier van leven.

Deze vragenlijst is voor alle mensen van 18 jaar en ouder die kanker hebben of hadden.

Waar gaat deze peiling over?

Er is steeds meer aandacht voor leefstijl bij kanker. Leefstijl is de manier waarop je leeft. Bijvoorbeeld hoe je eet, of je beweegt, of je rookt of alcohol drinkt, en hoe je slaapt en ontspant.
We willen graag weten of leefstijl door je zorgverlener(s) met jou is besproken. En zo ja, wanneer, met wie en heb je daar iets aan gehad? En heb je iets gedaan of veranderd aan je leefstijl tijdens de behandeling van kanker? Misschien moest dat vanwege kanker of de behandelingen, misschien wilde je het zelf.

Waarom deze peiling?

Op dit moment hebben wij nog geen goed beeld van de ervaringen van mensen met kanker en hun leefstijl. Door jouw ervaringen te delen, wordt voor ons duidelijker wat er speelt. Wanneer nodig kunnen we meer aandacht vragen voor het onderwerp leefstijl bij kanker.

Wil je jouw ervaring delen?

We horen graag jouw ervaring én jouw mening. Wil je die delen?
In de vragenlijst is het invullen van je naam niet nodig, dus wij weten niet welke antwoorden je geeft. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. De vragenlijst staat open tot dinsdag 9 juli 2024.

Back To Top