Skip to content

Living With Hope is het platform voor patiënten en naasten die geraakt zijn door alvleesklierkanker. We ondersteunen hen en behartigen hun belangen. Zo vergroten we de bekendheid met alvleesklierkanker, stimuleren we wetenschappelijk onderzoek en organiseren we lotgenotencontact. Living With Hope doet er alles aan om de overlevingskans en de kwaliteit van leven voor mensen met alvleesklierkanker te verbeteren.

Living With Hope is een stichting met een bestuur van op dit moment vijf mensen, allemaal vrijwilligers.

Voor de verbreding en versterking van ons bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. Wil jij ons helpen?

 

De secretaris voert het secretariaat van het stichtingsbestuur en draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het terrein dat tot de portefeuille behoort.

Wat ga je doen?

  • De secretaris draagt zorg voor de organisatie, voorbereiding en verslaglegging van de bestuursvergaderingen. Ook zorgt hij/zij voor de (borging van de) uitvoering van de bestuursbesluiten.
  • Ook zorg je voor het opstellen van beleidsstukken zoals het jaarverslag van de stichting.
  • Je draagt zorg voor de inkomende en uitgaande correspondentie van de stichting en de informatievoorziening aan en vanuit het bestuur.
  • Desgewenst werk je mee aan onze jaarlijkse lotgenotendag.
  • Je kan, in overleg met het bestuur, Living With Hope vertegenwoordigen in landelijke overleggen met samenwerkingspartners en in werkgroepen van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK).

De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan. De maandelijkse vergaderingen met het bestuur vinden plaats op een centraal gelegen locatie of online als de omstandigheden een fysieke ontmoeting in de weg staan.

Wat bieden wij?

  • Een mooie kans om bij te dragen aan de doelstellingen van de stichting.
  • Een prettige samenwerking met de andere bestuursleden en betrokken vrijwilligers.
  • Ondersteuning vanuit het centrale secretariaat bij NFK. Naar verwachting zal per voorjaar 2023 deze ondersteuning aanzienlijk worden uitgebreid.
  • Je kunt deelnemen aan cursussen van PGOsupport of NFK.
  • Een vergoeding van je onkosten en een vrijwilligersvergoeding van 100 euro per maand.

Interesse?

Stuur vóór 16 januari 2023 een e-mail met je motivatie en cv naar miranda.vankuik@livingwithhope.nl. Ook voor meer informatie kun je naar dit adres mailen. Uit de aanmeldingen zal het bestuur een of meer kandidaten selecteren om mee in gesprek te gaan.

Back To Top