Ga naar hoofdinhoud

Save the date lotgenotendag alvleesklierkankerOok dit jaar organiseert Living With Hope weer een lotgenotendag alvleesklierkanker. Namelijk op zaterdag 12 november 2022 in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.

Op het programma staan onder meer het omgaan met angst en onzekerheid, pijn, bijwerkingen van behandelingen en kleine neuro-endocriene tumoren. En actuele informatie over het Deltaplan Alvleesklierkanker en over activiteiten van Living With Hope.
Lotgenoten, naasten en nabestaanden kunnen vragen stellen en hun ervaringen met elkaar delen.

Living With Hope organiseert deze dag met medewerking van de Dutch Pancreatic Cancer Group.

Save the date

Het duurt nog even voordat de bijeenkomst plaatsvindt, maar we willen je toch al op de hoogte brengen. Reserveer je deze dag alvast? Binnenkort volgt meer informatie over de lotgenotendag op 12 november 2022.

Terugblik lotgenotendag 2021

De vorige lotgenotendag was op 13 november 2021 via een livestream vanuit het atrium in het Radboudumc Experience Center in Nijmegen. Lotgenoten, naasten en nabestaanden kregen informatie onder meer over ontwikkelingen in de behandeling van alvleesklierkanker, voeding en lichamelijke conditie. Wil je deze lotgenotendag (nogmaals) bekijken?

Back To Top