Skip to content

Vandaag, 13 december, openen NFK en Living With Hope de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Iemand dicht bij je met kanker, hoe is of was dat voor jou?’. Met dit onderzoek willen wij achterhalen hoe we nog beter kunnen opkomen voor de belangen van naasten van mensen met alvleesklierkanker.

De vragenlijst is speciaal bedoeld voor naasten van mensen met kanker. Iedereen die een partner, ouder, kind, vriend(in) of andere naaste met kanker heeft of had kan de vragenlijst invullen. Ook nabestaanden van mensen met kanker.

Want als iemand alvleesklierkanker krijgt, dan krijgt zijn of haar omgeving daar ook mee te maken. Hoe ervaren mensen het om naaste te zijn van iemand met kanker? Wat hebben zij zelf nodig? En krijgen zij waar ze behoefte aan hebben?
Ben of ken jij een naaste? Vul de vragenlijst dan in of stuur deze door.

Waarom deze peiling?

Living With Hope is er voor álle mensen die leven met alvleesklierkanker. Dus ook voor naasten. Door beter te weten wat de behoeftes van naasten van mensen met alvleesklierkanker zijn, kan Living With Hope nog beter opkomen voor hun belangen.

Ervaring delen

We horen graag jouw ervaring. Wil je die delen? Je hoeft je naam niet in te vullen, dus wij weten niet welke antwoorden jij geeft. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt jouw ervaring delen tot 31 januari 2023.

Back To Top