skip to Main Content

De Rotaryclub Oegstgeest organiseert op 8 september 2019 een jeu de boules toernooi om geld op te halen voor goede doelen. Onder meer voor de Stichting Living With Hope. De stichting waardeert dit initiatief enorm.

Het jeu de boules toernooi begint met registratie van deelnemers om 11.30 uur rond het Koetshuis van Kasteel Poelgeest. Om 12.00 uur beginnen de eerste wedstrijden. Er zijn 16 banen uitgezet op de paden van het park rond het kasteel. De finale vindt plaats op het Centre Court van Kasteel Poelgeest. Na 17.00 uur is de prijsuitreiking van het jeu de boules toernooi.
Voor deelname vraagt de Rotaryclub Oegstgeest een minimale donatie van € 21,-.

Wil je meedoen met het jeu de boules toernooi?

Meld je dan hier aan

Kan of wil je niet meedoen met jeu de boules maar wél doneren? Dat kan via IBAN: NL94 INGB 0005 1825 90 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Oegstgeest E.O., Leiden o.v.v. LWH.

Tijdens dit evenement vindt er ook een wijnproeverij plaats in het Kasteel Poelgeest. Deze proeverij wordt georganiseerd door de Lions Oegstgeest-Warmond.

Sako Zeverijn is lid van de Rotaryclub Oegstgeest en tevens heel actief voor de Stichting Living With Hope. Tijdens een interview voor de Oegstgeester Courant vertelde Sako Zeverijn over zijn ervaring met alvleesklierkanker en wat de steun van de Rotaryclub Oegstgeest betekent voor de Stichting Living With Hope.

Lees het interview
Back To Top