Ga naar hoofdinhoud

Op zaterdag 13 mei 2023 organiseert Oncode Institute een themabijeenkomst voor (ex-) kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Deze bijeenkomst gaat dieper in op de vroege opsporing en monitoring van kanker.

Gastsprekers Jeroen de Ridder (UMC Utrecht/Oncode Institute), Agustin Enciso-Martinez (LUMC/Oncode Institute) en Leon Terstappen (Universiteit Twente) bespreken hoe hun onderzoek bijdraagt aan de vroegtijdige opsporing en/of monitoring van kanker, met als doel om diagnose en behandeling van kankerpatiënten te kunnen verbeteren.
Aansluitend aan de presentaties kunnen deelnemers verder met de onderzoekers in gesprek gaan en dieper ingaan op dit thema. Dit alles onder de bezielende leiding van Oncode onderzoeker Peter ten Dijke.

Het Rijksmuseum Boerhaave vormt het bijzondere decor voor deze inspirerende bijeenkomst. Deelnemers krijgen na afloop de gelegenheid het museum door middel van een rondleiding en/of op eigen gelegenheid verder te verkennen.

  • Datum: zaterdag 13 mei 2023
  • Tijd: 10:30 – 16:30 uur
  • Locatie: Rijksmuseum Boerhaave, Lange St. Agnietenstraat 10, 2312 WC Leiden

Deze bijeenkomst is kosteloos voor deelnemers. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden op de website van Oncode Institute.

Back To Top