Ga naar hoofdinhoud

Vandaag, 6 april, openen NFK en Living With Hope de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Digitaal contact met je arts over kanker, wat vind jij?’. De uitkomsten van deze peiling dragen bij aan het op een goede manier inrichten van digitale communicatie tussen zorgverleners en mensen die leven met kanker.

Deze vragenlijst is voor alle mensen van 18 jaar en ouder die kanker hebben of hadden. Ook als je geen ervaring hebt met beeldbellen, e-consult of apps bij kanker kun je meedoen.

Waar gaat deze peiling over?

De vragen in deze peiling gaan over:

  • een gesprek met je arts via beeldbellen.
  • contact met je arts via een e-consult.
  • jouw gezondheid bijhouden via je smartphone, tablet of ander apparaat en die informatie eventueel delen met je ziekenhuis.

Waarom deze peiling?

De zorg in ziekenhuizen verandert. Zo kunnen afspraken steeds vaker vanuit je eigen woonkamer plaatsvinden, bijvoorbeeld via beeldbellen. Ook kun je apps op je smartphone of tablet gebruiken om je gezondheid bij te houden. Ziekenhuizen vragen ons als kankerpatiëntenorganisaties wat (ex-)kankerpatiënten van deze nieuwe ontwikkelingen vinden. Vandaar dat we er een vragenlijst over hebben gemaakt.

Wil je jouw ervaring delen?

We horen graag jouw ervaring én jouw mening over deze onderwerpen. Wil je die delen?
In de vragenlijst is het invullen van je naam niet nodig, dus wij weten niet welke antwoorden je geeft. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

De vragenlijst stond open tot 24 april 2023.

Back To Top