Ga naar hoofdinhoud

Donateur worden

Als patiëntenplatform behartigt Living With Hope de belangen van mensen met alvleesklierkanker en hun naasten. We geven toegankelijke informatie over de ziekte en behandelingen, we bevorderen wetenschappelijk onderzoek hiernaar en organiseren lotgenotencontact. Voor de continuïteit van de activiteiten van Living With Hope is het belangrijk dat we voldoende vaste donateurs hebben. Voor € 25 per jaar word je al donateur. Wil je ons steunen? Vul dan het aanmeldformulier hiernaast in.

Donateurs ontvangen uitnodigingen voor onze bijeenkomsten en onze digitale nieuwsbrief.

Boek Bibian, een jaar zonder einde

Als je donateur wordt ontvang je, als je dat wilt, het boek ‘Bibian, een jaar zonder einde’ als geschenk (zolang de voorraad strekt).
“Dit is een bijzonder boek. Het is gemaakt door vrienden van Bibian die vinden dat haar prachtige, meeslepende, grappige, hartverscheurende blogs een tastbare en duurzame bodem verdienen. In dit boek vind je Bibians blogs van de eerste 75 dagen van haar ‘nieuwe leven’, dat begon toen ze de diagnose alvleesklierkanker kreeg. En in haar tijdloze woorden vind je Bibian zelf. Om voor altijd te bewaren.”

Doe mee

Heb jij belangstelling om vrijwilligerswerk voor Living With Hope te doen? Je kunt ons op allerlei manieren helpen, bijvoorbeeld bij onze lotgenotenbijeenkomsten, als ervaringsdeskundige of in het bestuur. Als je je aanmeldt, nemen wij contact met je op om te kijken wat passend zou zijn voor jou en voor ons.

Aanmelden als donateur

Back To Top