skip to Main Content

Binnen Living With Hope ben ik als vrijwilliger en ‘ervaringsdeskundige’ bij het bestuur betrokken in het ondersteunen van mensen op psychosociaal-sociaal vlak. Ik ben onder meer aanspreekpunt voor de telefonische hulplijn. Ook ben ik namens Living With Hope betrokken bij de projectgroepen van Samen Beslissen en Empower2Decide, wat voor mij als heel waardevol voelt. Hierbij kijken we samen met chirurgen, oncologen, huisartsen, casemanagers, ziekenhuismedewerkers en patiënten hoe we het voor patiënten makkelijker kunnen maken om hen bewuste, passende keuzes te laten maken in hun eigen genezingsproces.

Hierbij gebruik ik de ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan nadat ze in februari 2019 alvleesklierkanker bij me hadden geconstateerd. Na een geslaagde Whipple operatie en 12 chemo’s zit ik nu in een nieuw chemo traject om een plekje op mijn lever weg te werken.

Mijn verlangen is om als coach anderen vanuit positiviteit te inspireren en ondersteunen, zodat zij meer welzijn kunnen ervaren en creëren, welke het ziekteproces wellicht wat ‘draaglijker’ maakt. De kracht van onze gedachten in combinatie met het zelfhelend vermogen van het lichaam gebruik ik hierbij als mijn inspiratiebron.

Back To Top