Ga naar hoofdinhoud

Vandaag, 28 juni, openen NFK en Living With Hope de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Contact met andere mensen die geraakt zijn door kanker, wat is jouw ervaring?’. Met deze vragenlijst willen wij achterhalen wat de meerwaarde is van lotgenotencontact en het aanbod van dit contact nog beter afstemmen op de behoefte van kankerpatiënten, mensen met verhoogde kans op kanker en hun naasten.

Contact met mensen die in ongeveer dezelfde situatie zitten als jij noem je ook wel lotgenotencontact. Heb of had jij behoefte aan lotgenotencontact? Zo ja, waar heb je lotgenotencontact gevonden? Waar bestond het contact uit? En hoe heb je het lotgenotencontact ervaren?

Mensen van 18 jaar en ouder die kanker hebben of hebben gehad, mensen met een verhoogde kans op kanker en naasten kunnen de vragenlijst invullen. Ook als je geen behoefte hebt (gehad) aan lotgenotencontact kun je aan de peiling deelnemen.

Waarom deze peiling?

Door de ervaringen over lotgenotencontact op te halen, weten wij beter wat de meerwaarde is van dit contact. We gebruiken de resultaten van de vragenlijst om het aanbod aan lotgenotencontact nog beter af te stemmen op de behoefte. Ook kunnen we waar nodig meer aandacht vragen voor het belang van lotgenotencontact.

Ervaring delen

We horen graag jouw ervaring. Wil je die delen? Je hoeft je naam niet in te vullen, dus wij weten niet welke antwoorden jij geeft. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 10 minuten. Je kon jouw ervaring delen tot 16 september 2022.

Back To Top