skip to Main Content

Living With Hope is het platform voor patiënten en naasten die geraakt zijn door alvleesklierkanker. We ondersteunen patiënten en hun naasten en behartigen hun belangen. Zo geven we informatie over alvleesklierkanker, stimuleren we wetenschappelijk onderzoek en organiseren we lotgenotencontact. Living With Hope doet er alles aan om de overlevingskans en de kwaliteit van leven voor mensen met alvleesklierkanker te verbeteren.

Living With Hope is een stichting met op dit moment een bestuur van vijf mensen, allemaal vrijwilligers.

Voor de verbreding en versterking van ons bestuur zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij ons helpen?

Wat ga je doen?

Een nieuw bestuurslid draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid met betrekking tot lotgenotencontact. Je werkt mee aan onze jaarlijkse lotgenotendag en bent betrokken bij onze Facebookgroep en hulplijnen.
Een ander nieuw bestuurslid is namens Living With Hope vanuit patiëntenperspectief betrokken bij onderzoek naar alvleesklierkanker en de behandeling daarvan.

Voor beiden geldt dat je, in overleg met het bestuur, Living With Hope kan vertegenwoordigen in landelijke overleggen met samenwerkingspartners en in werkgroepen van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties.

De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan. De maandelijkse vergaderingen met het bestuur vinden plaats op een centraal gelegen locatie.

Wat bieden wij?

  • Een mooie kans om bij te dragen aan de doelstellingen van Living With Hope.
  • Een prettige samenwerking met de andere bestuursleden en betrokken vrijwilligers.
  • Je kunt deelnemen aan cursussen.
  • Een vergoeding van je onkosten en een vrijwilligersvergoeding van 100 euro per maand.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar secretaris@lwhfoundation.com.

Back To Top