skip to Main Content

Familieleden en vrienden van de heer T.H. Goei hebben ter nagedachtenis aan en naar zijn laatste wens geld ingezameld voor Living With Hope. De heer Goei was aanwezig tijdens de lotgenotendag alvleesklierkanker in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht op 23 november 2019. Geïnspireerd hierdoor besloot hij om familieleden en vrienden te vragen een donatie te storten in plaats van het toezenden van bloemen. Met het verzamelde bedrag heeft hij willen bijdragen aan de medische wetenschap om verder onderzoek te doen naar het stoppen van alvleesklierkanker. Op 13 mei 2020 hebben bestuursleden Sako Zeverijn en Hannelore Rosenkotter de donatie namens de familie in ontvangst mogen nemen bij het restaurant van de zoon van de heer Goei, Vet Gezond in Leiden. De familie maakt zich sterk voor verdere inzameling en acties.

Een dankwoord van de familie Goei

Met veel dankbaarheid willen we graag melden dat tot nu toe door vrienden, familie en collega’s een totaalbedrag van € 2.740 is gedoneerd aan Living With Hope. Hiermee kan Living With Hope onderzoeksbeurzen uitgeven aan jonge onderzoekers, die zich inzetten om deze vreselijke ziekte nader te onderzoeken en de behandeling voor lotgenoten van papa te verbeteren en uit te breiden. Een fantastisch bedrag! We hopen dat de nagedachtenis van papa zo ook een plek kan krijgen in de strijd tegen alvleesklierkanker. Op 27-4-2020 zou je 73 jaar zijn geworden.
We missen je, pap ❤ Ashley, Laura en Kevin Goei

Living With Hope dankt de familie Goei voor het schenken van dit mooie bedrag en wenst hen sterkte bij het verwerken van hun verdriet.

Back To Top