Ga naar hoofdinhoud

Onze lieve moeder, Mirjam Kooyman, is dinsdag 18 oktober 2022 overleden aan alvleesklierkanker.

Precies 10 weken en 4 dagen na het vreselijke, totaal onverwachtse nieuws te horen hebben gekregen dat er een tumor van 15 cm groot zat bij haar alvleesklier die niet meer te genezen of te opereren was, is zij omringd door haar man en 3 dochters gestorven.
Onze harten zijn gebroken, ze was pas 74 jaar.

Ze was een geweldige, sterke en mooie vrouw die volop in het leven stond. Een echtgenote, moeder, oma, zus en vriendin. En een bijzondere collega in het MUMC, die vrijwilligerswerk deed om patiënten die doodziek waren bij te staan, te bemoedigen en hun hoop te geven. Een fanatieke sportvrouw, linedancer en lid van een zangkoor. Een mooi mens, iemand die iedereens hart raakte en altijd klaarstond voor iedereen is nu niet meer hier door deze alvleesklierkanker.

Mama, onze zonnebloem die altijd straalde.
Zoals de zon schijnt in de zomer met haar warme stralen die iedereen raakt en harten verwarmt, zo stond u altijd vol liefde en warmte met een grote glimlach en een luisterend oor voor iedereen klaar.
U was ons grote voorbeeld en zal dat altijd zijn.
Wij zullen uw liefde en warmte altijd om ons heen voelen omdat u nu bij de zon en sterren bent. En iedere dag als de zon gaat schijnen, zullen wij aan onze mooie momenten denken, aan u, onze mooie prachtige zonnebloem die zoveel mensen en harten raakte.

Haar laatste wens was, in plaats van bloemen te krijgen op haar begrafenis, om geld te doneren aan het KWF. Dit hebben wij als familie ook geregeld voor haar.
Er is € 500,- gestort en er zijn online donaties gedaan direct aan het KWF (moeilijke tumoren). Er moet meer onderzoek komen naar deze kanker!

Familie Kooyman

Back To Top