Skip to content

Wil jij meedoen in het bestuur van Living With Hope?

Living With Hope is het platform voor patiënten en naasten die geraakt zijn door alvleesklierkanker. We ondersteunen hen en behartigen hun belangen. Zo vergroten we de bekendheid met alvleesklierkanker, stimuleren we wetenschappelijk onderzoek en organiseren we lotgenotencontact. Living With Hope doet er alles aan om de overlevingskans en de kwaliteit van leven voor mensen met alvleesklierkanker te verbeteren.

Living With Hope is een stichting met een bestuur van op dit moment een vijftal mensen, allemaal vrijwilligers. We worden ondersteund door een freelance communicatie- en een freelance projectmedewerker. De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) biedt ons secretariële en boekhoudkundige ondersteuning.

We zijn op zoek naar een:

Bestuurslid

 

Samen met de andere bestuursleden stel je de koers vast van ons patiëntenplatform en steek je ook af en toe zelf de handen uit de mouwen.

Wat ga je doen?

  • Je woont de maandelijkse bestuursvergaderingen bij.
  • Je kunt, in overleg met het bestuur, Living With Hope vertegenwoordigen in landelijke overleggen met samenwerkingspartners en in werkgroepen van NFK.
  • Je helpt desgewenst mee bij de lotgenotenbijeenkomsten en andere evenementen van Living With Hope.

De benodigde tijd voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is ongeveer 12 uur per maand. De maandelijkse vergaderingen met het bestuur vinden plaats in Utrecht.

Deelname Living With Hope aan Deltaplan De Vecht.

Wat bieden wij?

  • Een mooie kans om bij te dragen aan de doelstellingen van het patiëntenplatform Living With Hope.
  • Een prettige samenwerking met de andere bestuursleden en betrokken vrijwilligers.
  • Je kunt deelnemen aan cursussen van PGOsupport of NFK.
  • Een jaarlijkse inspiratiedag.
  • Deelname (niet verplicht) in teamverband aan bijzondere wervingsacties, zoals de sponsorevenementen van Deltaplan Alvleesklierkanker.
  • Een vergoeding van je onkosten en een vrijwilligersvergoeding.

Interesse?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar onze secretaris ruud_de_jonge@hotmail.com. Ook voor meer informatie kun je naar dit adres mailen. Uit de aanmeldingen zal het bestuur een of meer kandidaten selecteren om mee in gesprek te gaan.

Back To Top