Skip to content

Het patiëntenplatform Living With Hope is er voor patiënten en door patiënten. We zijn een vrijwilligersorganisatie, die bestaat uit (ex-)patiënten en familieleden. Zij zijn immers het best in staat om advies en steun te bieden aan anderen die de diagnose alvleesklierkanker hebben gekregen.

De organisatie bestaat uit bestuursleden die ieder een portefeuille beheren. Andere vrijwilligers werken mee aan specifieke activiteiten.
Daarnaast zijn artsen en wetenschappers betrokken. Zij geven Living With Hope advies vanuit diverse commissies.

Zo werken we er samen aan om de kwaliteit van leven en de overlevingskans voor mensen met alvleesklierkanker te verbeteren.

Gedragscode

Living With Hope werkt volgens de gedragsregels, zoals beschreven in onze gedragscode. We doen onze uiterste best om in alle contacten zo zorgvuldig en deskundig mogelijk te handelen. Als iemand zich onheus bejegend voelt door een ander, dan proberen we daar eerst in onderling overleg uit te komen. Als dat niet mogelijk is of niet tot een oplossing leidt, dan kan je een klacht bij het bestuur van Living With Hope indienen. Het bestuur probeert dan tot een oplossing te komen. Zie daarvoor verder de klachtenprocedure.

Back To Top